Sommerferie

De siste to ukene har jeg knapt vært hjemme, det vil si, ikke innendørs i alle fall. Soldagene har stått i kø, og jeg har brukt så mye tid som mulig i sola. Når sommeren slår til i Norge, finnes det virkelig ikke noe deligere. Et knippe bilder fra de siste dagene:

Bryllup i Stavanger:

Bryllup i Stavanger 114Bryllup i Stavanger 005Bryllup i Stavanger 053Bryllup i Stavanger 046Bryllup i Stavanger 016Bryllup i Stavanger 278Juli '13 (iPhone) 017Vakker by, vakkert bryllup. (Brudeparet giftet seg i januar, men holdte festen nå. Derfor ble det ikke noe særlig med typiske bryllupsbilder. Men festen var bra, og bruden hadde på seg brudekjolen. Så kult å kunne bruke den to ganger!)

Soling, bading og nyting av livet i Oslo:

Juli '13 (iPhone) 097Juli '13 (iPhone) 055Juli '13 (iPhone) 081Juli '13 (iPhone) 055Juli '13 (iPhone) 041Juli '13 (iPhone) 096Hvervenbukta, Gressholmen, Hovedøya og Langøyene. Det er mange andre nydelige badesteder enn Huk og Bygdøy i Oslo. Perfekt hvis man har lyst på litt roligere dager. Og den bussen ut til Huk…urk. Stappfull og svett. Da er det tusen ganger deiligere å ta båt i 15 minutter og få litt sjøluft i fjeset. Nå krysser jeg fingrene for at godværet fortsetter, for jeg er ikke mett på sol, bading, grilling og sene kvelder i parken med spill og iskald hvitvin.  Slike dager er de beste å se tilbake på når det blir mørkere og kaldere i været.

Fortsatt god sommer til alle som er innom! 🙂

~Keros

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s