30 dager med selvportrett

Gøteborg 010713 012Det er fantastisk gøy å blogge, men noe vi aldri blir helt vant til, er å skulle ta bilder av oss selv, og legge de ut. Ingen av oss er særlig komfortable med å posere foran et kamera, og det føles rart og litt flaut å legge ut bilder man vet at andre mennesker kan se og vurdere. Derfor (eller på tross av dette) har vi bestemt oss for å hive oss med på A Beautiful Mess sin 30 dagers selvportrett-utfordring! Vi digger denne bloggen, og det er ingen hemmelighet at vi lar oss inspirere noe voldsomt av de kule og kreative jentene bak ABM.

De som blogger, kjenner til følelsen av å alltid ha øynene åpne for et spesielt motiv å ta bilde av, og både fotografiapparatet og mobilkameraet brukes heftig hver eneste dag. Men det blir altså ikke så mange bilder av fotografen selv. Nå beveger vi oss utenfor komfortsonen og håper på å både bli flinkere og mer komfortable foran kameraet. Vi satser ikke på modellkarriere altså, men ønsker å bli flinkere til å både ta og bli tatt bilde av.

Dette blir en slags fotodagbok, og hver dag dokumenterer enten Karro eller Keros sitt selvportrett. Alt er lov, og vi bruker både vanlig kamera og mobilakamera. Og vi gleder oss! Dette blir gøy – og litt skummelt. Keros starter egotrippen, og hopper i det med begge føttene!

Selfie #1 018 Jeg liker, som de fleste (?), å ta meg best mulig ut når bilder av meg skal kringkastes i verdensveven. Men en utfordring er en utfordring, og jeg har tilbragt hele dagen sminkeløs, med en god bok i sola på verandaen. Dette bildet tok jeg nesten rett etter at jeg stod opp. Trøtt, sminkeløs og med godfølelsen i magen. Den deilige følelsen du får når du våkner av at sola steiker på kroppen din, tusle ut på verandaen, registrerer at det er 22 grader i skyggen, og vet at du har hele dagen til å gjøre nøyaktig det du har lyst til. Ah, jeg elsker sommeren!

~Keros

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s