DIY Iphone-deksel

Som vi har nevnt før, inspireres vi ofte av den superkreative bloggen A Beautiful Mess (tipper vi ikke er alene?), og dette DIY-prosjektet er hentet rett derfra. Så gøy å kunne ha et mobildeksel man har laget selv, og som det ikke finnes maken til! Dette prosjektet tar verken mye tid eller arbeid, fra 5 minutter. Vi ville prøve ut litt forskjellig, og vi er så fornøyde med resultatet! Sjekk da:

Bloggdate 050613 og travel outfit 060613 029Vi bestilte blanke og hvite deksel på ebay. De blanke kostet ca 1 dollar, og de hvite litt mer. Ellers brukte vi diverse deko vi hadde liggende fra før: maling, neglelakk, decoupagelim, tape og dekopapir. Ikke bare gøy og lett altså, men også kjempebillig!

Bloggdate 050613 og travel outfit 060613 012Bloggdate 050613 og travel outfit 060613 030Det hvit-og sortstripete dekselet lagde vi ved å bruke et hvitt deksel som vi tapet med husholdningstape i jevne striper. Der det ikke er tape, maler du over med sort. Vi tok det på øyemål, og det ble ikke perfekt, men det gjør ikke noe. Tilfeldig og kult, synes vi 🙂 Husk å tape rundt på sidene hvis du ikke vil ha striper der også!

Det gule dekselet var et blankt som vi malte med gul oljemaling, og la en stripe med washitape lang den ene siden (etter at malingen hadde tørket). Husk å lage hull til kameraet. For at tapen skal sitte bedre, kan det være lurt å legge et strøk med blank decoupagelim over.

Bloggdate 050613 og travel outfit 060613 033Det blanke coveret fikk litt blondestoff limt på med decoupagelim + hjertetape fra Panduro. Legg decoupagelim både under og over blondene.

Det rosa med hjerter er et blankt deksel malt med rosa oljemaling + striper med hjertetape. Også forseglet med decoupagelim.

Det fremste hvite er et hvitt deksel malt med rosa neglelakk.

Bloggdate 050613 og travel outfit 060613 031Disse to er blanke deksel med dekopapir fra Søstrene Grene. Decoupagelim under og over. Husk å klipp til hull til kameraet!

Ble de ikke fine? Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre. Et perfekt lite hobbyprosjekt for en kveld. Hvilke(n) likte dere best?

~Karro og Keros

 

 

 

Advertisements

2 thoughts on “DIY Iphone-deksel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s