About

kk

Vi er Karoline og Karoline, som møttes i 2008, da vi studerte musikk på Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo. Vi ble gode venninner og etterhvert oppdaget vi at vi ikke bare delte forkjærligheten for musikk, men for alle små og store ting som gjør livet litt vakrere. Vi elsker å være kreative, og gjennom Tulle & Tricks vil vi dele alt vi finner inspirasjon i, minner vi vil samle på, DIYs, reiser, god mat, fine bilder og små øyeblikk fra hverdagen vår.

Karro2

Mitt navn er Karoline og jeg bor og jobber i Oslo.

Jeg lar meg inspirere av blant annet natur, musikk, foto, kunst og klær.

Jeg er alltid på utkikk etter fargerike og vakre gjenstander som kan bli med meg hjem, eller gjenstander som har mistet litt av sin sjarm og som trenger min hjelp til å få den tilbake igjen. Jeg liker meg bak symaskinen, og det å gruble over forbedrings-ideér og smarte løsninger til leiligheten min er blitt en hobby der utførelsen er like morsom som planleggingen.

Gdansk mars '13 075

Jeg er den andre Karoline, og jeg bor også i Oslo, men er tilflyttet fra nordligere strøk av vårt langstrakte land. Jeg har tidligere drevet keros.no, som er en ren matblogg. Mat er en av mine store lidenskaper, og jeg koser meg med å eksperimentere på kjøkkenet. Ellers holder jeg alltid øyne og ører åpne for inspirasjon. Det finner jeg på loppemarkeder, i blader og magasiner, hos mamma, i den store world wide web, eller på gata.  Musikk, reiser, ei flaske vin, vintage, og alt som er utradisjonelt og gøy gjør meg glad!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s